KÖZPONTI ÍRÁSBELI FELVÉTELI

KÖZPONTI ÍRÁSBELI FELVÉTELI

Tisztelt Szülők, Kedves felvételiző 8. osztályosok!

Ezúton értesítjük Önöket, hogy a

központi írásbeli felvételi

2021. január 23-án (szombaton) 10.00-kor lesz.

Kérjük, a tanuló előtte fél órával érkezzen meg!

Hozzon magával: személyazonosításra alkalmas igazolványt vagy diákigazolványt, tollat, vonalzót, körzőt, szögmérőt, ceruzát.

A termekben max. 10 felvételiző lesz elhelyezve. Maszk használata az épület közösségi tereiben kötelező, vizsgán csak ajánlott.

Vizsga előtt a tanulók a tornateremben gyülekeznek, az egészségügyi védőtávolságot megtartva. A tanterembe való beosztásig csak a tanulók tartózkodhatnak a tornateremben, a szülők az udvaron várakoznak. Utána a szülők – a szabályokat figyelembe véve - bemehetnek a sportcsarnokba a vizsga befejezéséig.

Pótló írásbeli vizsga azoknak, akik az előző írásbelin alapos ok miatt nem tudtak részt venni: 2021. január 28. (csütörtök) 14:00 óra

Szóbeli vizsgák:

  • Emelt szintű nyelvi évfolyam:                                2021. február 24. 14:00 óra  (Ha a tanuló jelentkezésekor az általános és a nyelvi osztályt is megjelölte, ekkor történik mindkét  vizsgája.)
  • 9. (csak általános) évfolyamra jelentkezők:        2021. február 25. 14:00 óra
  • Pótló szóbeli vizsga azoknak, akik az előző szóbelin alapos ok miatt nem tudtak részt venni:                                                                2021. március 3. 13:30 óra

Helye: Hévízi Bibó István Gimnázium és Kollégium (Hévíz, Park u. 9.)

Az iskolába a felvételi jelentkezési határidő:  2021. február 19.

A jelentkezési lap mellé kérjük csatolni az Értékelő lap másolatát!

Amennyiben a sajátos nevelési igényű, valamint a beilleszkedési, tanulási, magatartási nehézséggel küzdő jelentkező élni kíván az Nkt. 51. § (5) bekezdésében biztosított jogával, a jelentkezési laphoz csatolnia kell az erre vonatkozó kérelmet, valamint a szakértői bizottság véleményét.

Bővebb információt honlapunkon találhatnak: https://www.biboistvangimnazium.hu

Pályázatok

Nemzeti Tehetség Program