Pályázatok

TÁMOP - 3.1.4-08/A/2-2008

Intézményünk a Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében részt vesz a Kompetencia alapú oktatás, egyenlő hozzáférés innovatív intézményekben pályázatban.

Kódszám: TÁMOP- 3.1.4/08/2

A pályázat alapvető célja a sikeres munkaerő-piaci alkalmazkodáshoz szükséges, az egész életen át tartó tanulás megalapozását szolgáló képességek fejlesztése és kompetencia alapú oktatás elterjesztése a magyar közoktatási rendszerben, ami hozzájárul a foglalkoztatási helyzet javításához. Ennek érdekében a pályázat a kompetencia alapú oktatás módszertanának és eszközeinek széleskörű elterjesztését célozza, a pedagógusok módszertani kultúrájának korszerűsítését, a tanulók képességeinek és kulcskompetenciáinak egyénre szabott fejlesztését és megerősítését, a rendszerben meglévő szelektív hatások mérséklésével, valamint az egyenlő hozzáférés és esélyegyenlőség szempontjainak érvényesítésével.
A pályázat további célja, hogy a regionális operatív programok keretében megvalósuló infrastrukturális fejlesztéseket összekapcsolja a szükséges szakmai (tartalmi, módszertani) fejlesztésekkel, annak érdekében, hogy azok egymás hatásait erősítve, komplex módon járuljanak hozzá az oktatás minőségének javulásához.

A projekt kedvezményezettje:
Hévíz Város Önkormányzata
8380 Hévíz, Kossuth L. u. 1.

A közreműködő szervezet:
Bibó István Alternatív Gimnázium és Szakközépiskola
8380 Hévíz, Park u. 9.

A pályázat minden információja megtalálható a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség weblapján:
www.nfu.hu/content/2489

Pályázatok

Nemzeti Tehetség Program